Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Για να ντυθούμε με στυλ δεν χρειάζεται να αγοράσουμε ακριβά ρούχα από το Μιλάνο και το Παρίσι. Τα ελληνικά δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τα ξένα ενώ με αυτόν τον τρόπο στηρίζουμε την οικονομία της χώρας. Δείτε τις 6 αγαπημένες μας μάρκες...


Toi & Moi

Γιατί να αγοράσεις ξένες μάρκες, όταν στην Ελλάδα δημιουργούνται ρούχα , όπως αυτά της Toi & Moi; Cool και elegant συνδυασμοί εκφράζουν τις γυναίκες που τα φορούν. Η εταιρεία, ιδρύθηκε το 1988 και σήμερα αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες της χώρας μας ενώ εξάγει σε χώρες του εξωτερικού, όπως σε Κύπρο, Λίβανο, Αραβικά Εμιράτα και Τουρκία.

BSB

 
Η ονομασία της εταιρείας μπορεί να είναι ξένη αλλά προήλθε από τα ονόματα των βασικών της μετόχων, δηλαδή του B. και της Σοφίας Μπιθαρά. Τα BSB αποτελούν σταθερή αξία στις αγορές των γυναικών εδώ και χρόνια. Αν με ρωτούσατε γιατί, θα έλεγα μάλλον επειδή πάντα βρίσκεις εκεί αυτό που ψάχνεις. Δεν θα δείτε ποτέ κάτι περισσότερο υπερβολικό από όσο χρειάζεται ενώ οι τιμές είναι λογικές. Συμβουλή: Πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής στα τζιν παντελόνια.

Staff Jeans & Co

 
Μιλώντας για τζιν... γνωρίζατε ότι τα αγαπημένα σας, Staff είναι ελληνικά; Ο Γιάννης Δημοβέλης ίδρυσε την εταιρεία το 1993 (παρακαλώ!) και σήμερα εξάγει το 35% των ενδυμάτων της σε αγορές όπως η ιταλική και η γερμανική.

Madame Shou Shou

 
Μοδάτα αλλά με Vintage στοιχεία, ρομαντικά αλλά και σέξι, casual αλλά και παιχνιδιάρικα, τα ρούχα της Ελίνας Κορδαλή «Madame Shou Shou», έχουν κερδίσει τις καρδιές μας και τα... πορτοφόλια μας (Τα φορέματα ξεκινούν από 90 και φτάνουν τα 200 ευρώ, κατά προσέγγιση).

Badila

 
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και αριθμεί πάνω από 10 καταστήματα. Χαρακτηριστικό της τα άνετα ρούχα που, όμως, στέκονται στο ύψος όλων των περιστάσεων. Η ποιότητα των ρούχων είναι πολύ καλή και οι τιμές τους πολύ χαμηλές ενώ θα τα φορέσετε τόσες φορές που η απόσβεση είναι δεδομένη.

Heel

 
Τα ανακαλύψαμε πρόσφατα (μετρά περίπου 5 χρόνια) και έχουμε ενθουσιαστεί. Είναι σαν μια νεράιδα να πήρε ζωγραφιές μικρών παιδιών και να τις μετάτρεψε σε ρούχα! Καμηλοπαρδάλεις, ανεμόμυλοι και άλλα σχέδια βγαλμένα από τη φύση, αποτελούν το χαρακτηριστικό τους. Μαύρο μπλουζάκι δεν θα βρείτε, τουτέστιν όλα τα ρούχα είναι πολύ ιδιαίτερα και μοναδικά. Το καλύτερο; Απευθύνεται σε μαμάδες και κόρες!

Raxevsky

 
Με πρόσωπο την πανέμορφη Ζέτα Μακρυπούλια, η Raxevsky και mini Raxevsky αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές εταιρείς ένδυσης στη χώρα. Ιδρύθηκε το 1976 από την Ελένη Raxevsky και τον Γιώργο Μουρτζούχο, με την εμπορική ονομασία Helen's Club Α.Ε. Σήμερα, διαθέτει 66 καταστήματα στην Ελλάδα και 6 στην Ευρώπη. Ενώ εξάγει επίσης στις ΗΠΑ και τον Καναδά.
mama365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου