Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Τρόποι Έλξης της Αφθονίας στη Ζωή









Όταν σκεφτόμαστε, στέλνουμε προς τα έξω, λεπτοφυείς δονήσεις, οι οποίες είναι παρόμοιες, με τις δονήσεις του φωτός, του μαγνητισμού, και αρκετές άλλες μορφές ενέργειας... 

Η διαφορά, όλων αυτών των ενεργειών, βρίσκεται στο ποσοστό της δόνησης.

Συνειδητά ή ασυνείδητα, στέλνουμε συνεχώς κύματα σκέψεων, μεγαλύτερης ή μικρότερης έντασης, ανάλογα με την ποιότητα των σκέψεων μας, και συλλέγουμε σκέψεις, αντίστοιχης ποιότητας.

Οι αρνητικές σκέψεις, ζήλιας, θυμού και άλλων βαριών συναισθημάτων, θα προσελκύσουν γύρω μας, περιστάσεις και συμβάντα, αντίστοιχων εκπορεύσεων, από σκέψεις άλλων. 


Αυτό σταδιακά, δημιουργεί μία αστρική μάζα, τριγύρω μας, η οποία, γίνεται πόλος έλξης, για άτομα που θα έρθουν να βιώσουν, τις αντίστοιχες εμπειρίες ζωής, με αυτό που εκπέμπει.

Άνθρωποι vampire (βαμπίρ), θα έρθουν να πάρουν και την τελευταία, έκλαμψη θετικής ενέργειας, θα έρθουν να την πάρουν, και θα αφήσουν πίσω τους, τη γρουσουζιά, και ένα αίσθημα αποτυχίας και θλίψης, το οποίο θα δονείται μέσα σας, χωρίς καλά -καλά να ξέρετε γιατί.

Θέλω να θυμάστε, ότι ο ίδιος νόμος λειτουργεί, ακόμα, και αν δεν έχουμε φυσική επαφή, με αυτούς τους ανθρώπους. 


Δυστυχώς, δημιουργούνται τα ίδια αρνητικά αποτελέσματα, στη ζωή σας και στην ενέργειά σας, γιατί σας το λέω ξανά και ξανά, για να σας επιστήσω την προσοχή, στο τι θα επιλέγετε.

Ναι, πρέπει να γίνεται επιλεκτικοί στις σκέψεις σας, όπως επιλέγετε ένα καλό φαγητό, ένα όμορφο ρούχο, μία μουσική που ανεβάζει τη διάθεσή σας, έτσι ακριβώς, θα προσέχετε και τη διανοητική σας ατμόσφαιρα.

Ας δούμε όμως τώρα, τα θετικά... μία θετική σκέψη, είναι απέραντα πιο ισχυρή, και σε συνδυασμό, με τη δύναμη της θέλησης, μπορεί να σας εξυψώσει, σε πολύ μεγαλύτερη διανοητική κλίμακα.

Έτσι, θα βρεθείτε πιο κοντά σε ανθρώπους, που έχουν αυτήν την αντίστοιχη δόνηση, πιο κοντά σε ανθρώπους, που μπορεί να δράσουν βοηθητικά, στη ζωή σας, είτε γιατί θα προσφέρουν, τη θετική τους ενέργεια, που για σας θα λειτουργήσει, ως κινητήριος δύναμη, είτε γιατί, θα έχουν να σας προσφέρουν πρακτική βοήθεια.

Ένα βασικό στοιχείο, για την επιτυχία, είναι η θέληση: 

Για να δονείτε την ποιότητα της θέλησης, χρειάζεται να γίνεται ένα πλάσμα, που πατά στα πόδια του, δεν χρειάζεται αφέντες να το διατάσσουν, αλλά ακούει και σέβεται, όλους τους ανθρώπους. 

Και όλοι αντιλαμβάνεστε, πόσο σημαντικό είναι, να έχετε ατομική θέληση, και όχι να αφήνεστε, στο τσουβάλι των πεποιθήσεων, που λίγο πολύ, όλοι έχουν την τάση, να εγκλωβίζονται. 

Αυτή η ατομική θέληση είναι, που θα ενδυναμώσει απεριόριστα την ενέργεια, και έτσι θα μας ενώσει, με την παγκόσμια βούληση, εκεί που η δύναμη και η αγάπη, μπορούν να είναι δίπλα – δίπλα, χωρίς καμία ανταγωνιστική διάθεση.

Εκεί η επίγνωση και η ενσυναίσθηση, αλληλοσυμπληρώνονται, εκεί η καρδιά και το μυαλό, δουλεύουν με ισορροπία.

Για να αισθανθείτε, αυτήν την ισορροπία, η οποία είναι τόσο πολύτιμη, για να συνεχιστεί η πορεία, προς την ευημερία, χρειάζεστε τη θέληση, όπως ειπώθηκε πιο πριν, η οποία, κρατά σταθερές τις επιλογές, αλλά και την αυτοκυριαρχία, για να μπορέσει να συντηρηθεί.

Αν δεν μπορέσετε να έχετε, κυριαρχία στον εαυτό σας, σε τι μπορεί να έχετε; 


Αν έχετε αναρχία, μέσα στο ίδιο το σύστημά σας, πως πιστεύετε ότι μπορείτε, να καλέσετε την Αρμονία; 

Το σημαντικό είναι, να μην στερηθείτε τίποτα, αλλά να μην αφήσετε εξεγερμένα κομμάτια σας, να επιβληθούν στο Είναι σας. 

Κατανοήστε, ότι κάθε εξεγερμένο κομμάτι, έχει πόνο, αλλά αυτό το κάνει θυμωμένο, έτσι, αυτό που πολλές φορές, αποζητά να κατακτήσει, δεν είναι πάντα το καλύτερο, απλά, είναι ένα πείσμα επικύρωσης. 

Όπως μια κοπέλα, που αρνείται να συνειδητοποιήσει, ότι η σχέση της έχει τελειώσει, και μένει γιατί πιστεύει, ότι ο σύντροφός της θα αλλάξει, τέτοιες συμπεριφορές, φέρνουν πολύ πόνο, μιζέρια, και φυσικά μας απομακρύνουν, από ότι είναι, για τον καθένα αφθονία.Το πρώτο σημείο, που χρειάζεται να εστιάσετε, είναι ο διαχωρισμός, μεταξύ, του κατώτερου εαυτού σας και του πραγματικού σας εαυτού.


pestomoukiauto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου