Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Νομοθέτηση του δικαιώματος των δανειοληπτών να προηγηθούν των funds στην εξαγορά των δανείων τους

Νομοθέτηση του δικαιώματος των δανειοληπτών να προηγηθούν των funds στην εξαγορά των δανείων τους.

Γιατί είναι σημαντικό;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ FUNDS, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Κανένα δάνειο των Ελλήνων δεν πρέπει να φτάσει στα χέρια τους, αν δεν δοθεί η προτεραιότητα στους δανειολήπτες να εξαγοράσουν τα δάνεια τους με τους ίδιους όρους!!!
Είναι αδιανόητο και τουλάχιστον δυσώδες, να αρνείται η κυβέρνηση της χώρας να φέρει προς ψήφιση τον νόμο στη βουλή, κάτι που έκανε για τον δικό της λαό σε περίοδο μνημονίων η κυβέρνηση της Κύπρου!
Ο λαός μας αδυνατεί να αποπληρώσει τα δάνεια του και δεν φταίει αυτός. Φταίνε οι κυβερνήσεις και τα σκάνδαλα που οδήγησαν λαό και κράτος στην καταστροφή. Φταίνε οι πολιτικοί με τις επιλογές τους και τις πράξεις τους!
Ωστόσο, τώρα η πατρίδα μας χάνεται και προ της τελικής μας καταστροφής, ας θυμηθούμε όλοι αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν.
Ας σκεφτούμε μόνο την πατρίδα και ας θυμόμαστε τουλάχιστον σ’ αυτή τη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, ότι η κυρίαρχη δύναμη κάθε κράτους είναι οι πολίτες του και όταν οι πολίτες διεκδικούν και αποφασίζουν, οι κυβερνήσεις ακολουθούν ή πέφτουν!
Γι’ αυτό, ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας να σώσουμε τη χώρα και τους ανήμπορους να αντιδράσουν συμπατριώτες μας. Μας πήραν τις τράπεζες και μαζί με αυτές παίρνουν και τα κόκκινα δάνεια αντί πινακίου φακής, με σκανδαλώδεις όσο και δυσώδεις συνοπτικές διαδικασίες.
Εκατομμύρια πολίτες και επαγγελματίες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα funds και τις τράπεζες και με μαζικές κατασχέσεις όλων των περιουσιακών τους στοιχείων!
Η χώρα μετατρέπεται σε Φέουδο των δανειστών, με τους πολίτες της παρίες και άστεγους, γκαρσόνια και κηπουρούς, εργάτες στα ίδια τους τα σπίτια και στις επιχειρήσεις τους.
Αυτό θέλουμε; Αν όχι, ας ενεργοποιηθούμε όλοι σε Εθνικό επίπεδο εντός και εκτός της χώρας, να μη χαθεί ψήφος! Ας δώσουμε την τελική μάχη!
Δώστε μας τη δύναμη να δείξουμε στη κυβέρνηση και στους δανειστές ότι θα διεκδικήσουμε την Ελευθερία μας, τα σπίτια μας, τις επιχειρήσεις μας, την Εθνική μας Ανεξαρτησία και την χαμένη μας Αξιοπρέπεια!
Όταν ολοκληρώσουμε τον στόχο μας και συγκεντρώσουμε τις υπογραφές σας, θα τις παραδώσουμε στη κυβέρνηση και στα λοιπά κόμματα της βουλής (εκτός Χ.Α.), όπως και σε όλα τα Μ.Μ.Ε. της χώρας μας, της Ευρώπης και των Η.Π.Α.!
Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλους τους Έλληνες απ’ άκρη σ’ άκρη της γης!
Β. Αναγνώστου
http://www.manifesto.com.gr
ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Δημιουργός:
Βασίλης . Ελλάδα

Προς:
Πρωθυπουργό της Ελλάδος, ΥΠΟΙΚ, Κυβερνητικούς βουλευτές και όλα τα δημοκρατικά κόμματα της Βουλής.

Blurb_global SignWithFacebook
ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ
Κύριοι, παρακαλούμε όπως προβείτε στη νομοθέτηση του δικαιώματος των δανειοληπτών να προηγηθούν των funds της εξαγοράς των δανείων τους, δίνοντας τους την ευκαιρία να σώσουν τις περιουσίες τους και τη ζωή τους!Σεβαστείτε την ιδιότητα σας και το βάρος της ευθύνης που φέρετε απέναντι στο Έθνος, στο κράτος και τον λαό σας. Προασπίστε τα δικαιώματα μας και τις περιουσίες μας, όπως οφείλετε να κάνετε ως κυβέρνηση και εκπρόσωποι του λαού!Είναι αυτό που επιβάλλεται να κάνετε άμεσα, αφαιρώντας το δικαίωμα από αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα των funds, που θέλουν να ιδιοποιηθούν τα πάντα στον τόπο μας, καταστρέφοντας την οικονομία, τον λαό μας και το κράτος.
Υπόγραψε το ψήφισμα
Κύριοι, παρακαλούμε όπως προβείτε στη νομοθέτηση του δικαιώματος των δανειοληπτών να προηγηθούν των funds της εξαγοράς των δανείων τους, δίνοντας τους την ευκαιρία να σώσουν τις περιουσίες τους και τη ζωή τους!Σεβαστείτε την ιδιότητα σας και το βάρος της ευθύνης που φέρετε απέναντι στο Έθνος, στο κράτος και τον λαό σας. Προασπίστε τα δικαιώματα μας και τις περιουσίες μας, όπως οφείλετε να κάνετε ως κυβέρνηση και εκπρόσωποι του λαού!Είναι αυτό που επιβάλλεται να κάνετε άμεσα, αφαιρώντας το δικαίωμα από αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα των funds, που θέλουν να ιδιοποιηθούν τα πάντα στον τόπο μας, καταστρέφοντας την οικονομία, τον λαό μας και το κράτος

 vimasaronikou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου